some image

Exclusief Onbereikbaar

some image

Uw woning is speciaal. U heeft veel tijd, liefde, aandacht en geld gestoken om uw woning te maken tot wat het nu is. Uw woning verdient het dan ook om in een bijzonder licht gezet te worden. Hierbij zijn er verschillende scenario's denkbaar. Van prachtige presentaties en advertenties tot een bijzonder discrete aanpak.


Onze missie
Onze missie is een heel heldere: het verkooptraject van uw woning of appartement soepel laten verlopen. U staat centraal in onze dienstverlening. Om welke reden wilt u verkopen? Waar wilt u naar toe? Wilt u zo snel mogelijk verkopen? U behoudt te allen tijde de regie.

some image

some image

Wat mag u verwachten?
Onze kennis en kunde opgebouwd in de afgelopen 47 jaar van het bestaan van ons kantoor. Dit in combinatie met een ongekende servicegerichtheid, te allen tijde blijft u op de hoogte van het proces en de voortgang. Zodra wij vinden dat er actie nodig is nemen wij geen blad voor de mond en adviseren wij u eerlijk. Maar ook u kunt te allen tijde de alarmbellen doen rinkelen. Bij ons kunt u altijd terecht voor een kop koffie en een goed onderbouwd gesprek.

Wat zeggen onze klanten?

 • Uitstekende dienstverlening, een goede afweging tussen het noodzakelijke en wenselijke.

  Pieter
  some image
 • Erik heeft zicht goed verplaatst in mijn situatie en mij behoed van een flinke misstap. Over de begeleiding van de aankoop van mijn huidige woning kan ik kort zijn: Perfect.

  Eliza
  some image
 • Ondanks moeilijke economische tijden altijd een heldere visie en communicatie.

  Olaf
  some image